מין אנאלי בחולי קרוהן

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

10/04/2018 | 13:46 | מאת: ערן

שלום, אני בן 23 אני חולה קרוהן. לפני כ- 4 שנים עברתי ניתוח אילוציקקטומי מורכב. היו לי חסימות, היצרויות והידבקיות במקומות שונים במעי. רציתי לשאול אם אני יכול לבצע יחסי מין אנאלים והאם זה לא מסוכן לי יש לציין שעשיתי כבר ויש פעמים שזה ממש כאב ויש פעמים שנהנתי מזה השאלה האם זה יכול לגרום לי נזק אשמח לתשובה בהקדם המשך יום טוב

אם אין לך בעיה בפי הטבעת אין מניעה מיחסי מין אנלים, כל זמן שמקפידים על חומר סיכה מתאים ולא לפצוע את האזור

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות