כאבים לאחר ניתוח פיסורה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

13/03/2018 | 10:51 | מאת: אתי

בני בן 42 עבר לפני כ- 10 שנים ניתוח פיסורה. לפני כ- 3 שבועות עבר שנית אותו ניתוח ועד להיום עדין מרגיש כאבים . בביקור אצל המנתח אמר כי עם הזמן הכאבים ייעלמו אך נכון להיום עדין כאבים וסבל לא קטן. מבקשת לדעת האם זה תקין ואם אפשר להמליץ לי על כירורג אחר לשם התייעצות. תודה

לא ניתן לענות על השאלה בלי בדיקה גופנית. הפורום אינו ממליץ על רופא או מוסד רפואי כזה או אחר..

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות