הפרשות צהובות מפי הטבעת.

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

07/03/2018 | 21:39 | מאת: דינה

שלום רב! אני בת 55.בחודש האחרון יש לי הפרשות צהובות מפי הטבעת.מהן הסיבות לתופעה הזאת? עברתי בינואר 2017 קולונוסקופיה ארוכה.בנובמבר 2017 קולונוסקופיה קצרה.בשל כאבי בטן ודימום.פעמיים הכל היה תקין פרט לטחורים פנימיים וחיצוניים רמה 2. גם בבדיקת כירורג לא נמצא מקור לדימום.יש התקשות בכניסה לפי הטבעת בשעה 7. הדימום מופיע אחרי היציאה.אך ההפרשות לא קשורות ליציאות. אשמח להמלצה.תודה.

לא ניתן לענות על שאלתך בלי בדיקה גופנית

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות