שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

15/02/2018 | 16:05 | מאת: הלן

שלום. גיל 31, סובלת מעצירויות לעיתים קרובות מידי ולאחר מכן שלשולים מיימיים עם ריח חריף כבר חודש. מאתמול כאבי בטן עצומים (עצירות). היום בבוקר פניתי לרופא משפחה שביצע בדיקה רקטלית וכתב חשד למלנה והפנה למיון דחוף. בשבע-שמונה אלך למיון. קראתי על זה קצת בגוגל. לא הבנתי איך מבדיקה רקטלית הוא יודע שזה מלנה? לא עשיתי בדיקת צואה או משהו... ומה הטיפול למקרה כזה ? תודה!

מלנה זו צואה בצבע שחור, כתוצאה מדימום למערכת העיכול העליונה. מאובחנת מצבע הצואה בבדיקה רקטלית. פני למיון בהקדם

15/02/2018 | 20:33 | מאת: הלן

אין מי שישמור לי על הילד. סכנת חיים אם אלך מחר???? תענה לי דחוף בבקשה

לא יכול לענות על השאלה שלך בלי לבדוק אותך.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות