פיסורה, יחסי מין אנאליים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

08/12/2017 | 10:12 | מאת: אדיר

שלום אני בן 25 והומוסקסואל. לפני כשנתיים לצערי חתכתי את עצמי כתוצאה מגילוח קרוב לפי הטבעת. מספר חודשים לאחר מכן לאחר קיום יחסי מין אנאליים הרגשתי כאבים חזקים, בעיקר כשיש יציאות, אבל לא רק. הלכתי לפרוקטולוג שנתן לי משחה, וכשחזרתי לאחר תקופה אמר שזה עבר, לאחר קיום נוסף של יחסי מין זה חזר, שוב חזרתי ונאמר לי שיש טראומה במקום אבל לא נתנו לי פיתרון טוב. נמנעתי שנה שלמה מקיום יחסי מין ואחרי פעם אחת שוב חזר הכאב ולא עובר כבר מעל שבוע לאחר מכן. האם יש טיפול מספיק טוב שיכול להעלים את הבעייה למרות קיום יחסי מין אנאליים?

לא ניתן לענות בלי בדיקה גופנית. חתך שטחי בזמן גילוח אמור להתרפא תוך ימים ספורים ולא לגרום לתופעות המתוארות.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות