פילונידל סינוס ניתוח בשיטה הפתוחה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

13/11/2017 | 07:52 | מאת: שלי

שלום רב בעלי עבר לפני 8 ימים ניתוח פילונידל סינוס פתוח מאז כבר שמונה ימים סובל מכאבים עזים ללא שיפור. אין ביכולתו לשבת או לעמוד רק לשכב במיטה בתנוחה מסויימת. שאלתי היא כמה זמן אמורים להישאר כאבים אלו ומה זמן ההחלמה. תודה

בדרך כלל הכאב נמשך מספר ימים. אם את מוטרדת ממצבו שיפנה לבקורת הרופא המנתח. לעיתים יכול להיות סיבוך של זיהום בניתוח הגורם לכאב

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות