פיסורה שהיתה בעבר וחזרה חמורה יותר

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

27/09/2017 | 19:32 | מאת: יוסי

דר אני סובל ומוטרד מאוד מפיסורה עושה אמבטיות לפי הטבעת עם אבקת אשלגן אמנם פג תוקפה. אבל הפסקתי כי שורף לי מאוד ברקטום ובקושי יכול לשבת.. שמתי ג'ל נקרא מעיין חיים וגם לא עוזר..משתדל לאכול סיבים..ועדיין צורב ביציאות..ומפריע כואב ביום יום..אז מה פתרון מיידי קל ומהיר חוץ מניתוח קל?

אמבטיות אשלגן שייכות להיסטוריה.. זה אינו טיפול מקובל לפיסורה. יש צורך בטיפול תרופתי עם משחת ניפדיפין או רקטוג'סיק, תרופות הדורשות מרשם וכמובן לאחר בדיקת מומחה בתחום.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות