קבלת אנטיביו כשמרגישים רע

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

24/06/2017 | 21:55 | מאת: אבי

שלום, לביתי (28) קרוהן, מזה כשנה מקבלת אנטיביו כל חודשיים לוריד בביח. מאז בדכ מרגישה טוב. בשבוע האחרון חשה בחילות ואף הקיאה והיום החלה לשלשל. היא אמורה מחר לקבל עירוי אינטיביו והרופא המטפל אמר שאין מניעה. רציתי לדעת אם אכן נכון לקבל מחר את העירוי או שעדיף לחכות עם זה כמה ימים. האם אין סיכון בכך? תודה על תשובה מהירה

ההיפך הוא הנכון. היא צריכה טפול אנטיביוטי בשלב זה. כדאי להתייעץ עם כסטרואנטרולוג מומחה בתחום - אולי כדאי שתתחיל לקבל טפול תרופתי כדי למנוע את ההתקפים החוזרים.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות