טיפול לא ניתוחי מה דעתך

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

08/02/2017 | 21:33 | מאת: פיסורה

שלום דר מה הטיפול הכי חזק לפיסורה חוץ מניתוח..מה המשחה שאתה הכי ממליץ עליה לאלה שבאים אליך או בפרט תודה אשמח לעזרתך הסבל הןא נוראי

המשחה שאני ממליץ עליה היא ניפדיפין 0.2% + ISDN. זהו תכשיר אותו צריך לרקוח. משחה הקיימת ללא צורך בהכנה היא משחת רקטוג'סיק. לשני התכשירים יש צורך במרשם רופא

09/02/2017 | 12:41 | מאת: זה משחה נפוצה שלא עזרה להרבה

אני אישית לא ניסתי אותה אבל היא מטפלת ? הוא רק מקילה על הכאבים יש לי המוו דקירות בפי הטבעת ממש ככה כאב חזק בנתים מקתמש בפרקטו

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות