בדיקת זרע

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

21/04/2008 | 14:55 | מאת: עידית

שלום, בעלי ואני מנסים להכנס להריון כבר חצי שנה. לאחרונה הוא עשה בדיקת זרע שחזרה היום וחלק גדול מהדברים היו נמוכים יותר מהנורמה. מה זה אומר לגבי הסיכוי שלנו להריון? מה ההשלכות של זה? מודאגת... עידית

עידית שלום, ציינת שהבדיקה של בעלך יצאה נמוך מהנורמה במדדים השונים, אבל גם ל"אי התקינות" טווח רחב של דרגות וגורמים שונים העשויים להוביל למצב זה. בנוסף, ההשלכות להריון במקרה של בעיית זרע, תלויות גם במצבה של האשה (כלומר, האם קיימות גם אצל האישה בעיות פוריות). מכיוון שאת נמצאת כרגע במצב של חוסר וודאות, פנייה לרופא מומחה (אורולוג) לצורך אבחון וקבלת אינפורמציה היא הצעד הראשון בדרך להבנה טובה יותר של המצב והתכווננות לטיפול המתאים. בהצלחה, קרן

22/04/2008 | 20:51 | מאת: נועה

הי עידית, אני לא יודעת בדיוק איזה מדדים נמוכים מהנורמה אבל יש "פתרונות" לזרע שהאיכות שלו נמוכה מהנורמה.כמובן שהזרע יעבור השבחת זרע ואז עושים הזרעה או הפרייה, בהתאם למצב של הזרע וגם המצב שלך. שיהיה בהצלחה, נועה

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה