ייאוש

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

15/04/2012 | 17:32 | מאת: ליאן

שלום ויישר כח על הפורום! אני נשואה לאיש קבע שחוזר לסופי שבוע ולפעמים פעם בשבועיים וכשיכול לימי ה"ביוץ" שלי..אנחנו מנסים כשנה ועשינו צילום רחם תקין.(הייתי בהריון כבר פעם אחת בזמן שלא היה בצבא שהסתיים בהפלה שבוע 7) אני מרגישה כל כך מתוסכלת מההרגשה הזו שזה מנהל אותי..אנחנו גם שומרים נידה אז זה עוד יותר הופך למתסכל..אני כל כך צרת עין כלפי כל החברות שלי..זה פשוט הפך לדבר היחיד שאני חושבת..אני ממש מנסה להתקדם ולהתרכז בדברים הטובים אבל כל פעם אותה האכזבה..אני פשוט מדוכאת מזה. האם יש איזשהיא קבוצת תמיכה לנשות קבע?או רופא שאולי את מכירה שמבין, מתמצא, מוכן להתחשב במצב?(איזור ירושלים) ביקשתי שהרופא שלי כדורים שמסדרים את הביוץ והוא פשוט לא מוכן לתת לי כי"הכל תקין ואת בלחץ" אבל הסיכויים שלנו פשוט יורדים לאיזשהו נס.. אולי את מבינה בכדורים האלו? מה הם בדיוק? אשמח לעזרה תודה רבה רבה תזכי להמשיך לעשות כזה חיל:)

ליאן שלום, קשה לשלב לפעמים בין הנתונים הגופניים, כגון תזמון הביוץ ובין שגרת חיים, במיוחד זו הכרוכה בהיעדרויות ממושכות, והדבר יכול לעורר מתח ועיסוק רב בנושא, כפי שאת מתארת. העובדה שהרית בעבר מבן זוגך היא מעודדת וחיובית. אף שכל מקרה לגופו, הפלה בשלבי הריון מוקדמים היא נפוצה סטטיסטית. במידה והמחזורים שלך סדירים, אני מניחה שניתן יהיה לתאם את היציאה לזמן הביות, לפחות בתדירות מסוימת. הכנסת "רעש" למערכת שלא על פי צרכים גופניים, כמו הורמונים, יכולה לפעמים לעורר בעיות של תופעות לוואי ולכן אולי הרופא שלך אינו ממליץ. לצערי איני יודעת לגבי קבוצות תמיכה לנשות קבע, אך בהחלט קיים מכון לאנשי קבע ובני משפחותיהם המספק יעוץ וליוי רגשי. יתכן ופניה לשם יכןלה להקל ולסייע בהתמודדות עם התהליך. לילה טוב ובהצלחה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה