שאלה

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

06/09/2011 | 16:55 | מאת: ליאת

עברנו אני ובעלי טיפולי פוריות בנתיים עברנו הזרעה ראשונה נתנו לי אורביטל 250 מ"ג ולי העבירו את ההזרעה כיון שלבעלי היתה ספירת זרע נמוכה אני לא מרגישה בהריון אני ביום השלישי שאחרי ההזרעה והמחזור שלי אמור להיות ב18/9/11 מלבד לחצים בבטן והחזה קצת קשה לי ומגרד לי במיסעה ואתמול היתה לי תחושה כבדות בבטן וגם חום גוף מתפשט מכף רגל ועד ראש מדדתי 36.6 היה החום אחרי כמה זמן אדע שנקלטתי ? ואיך אפשר לעבור את זה בשלום אני ממש מודאגת כי אני לא יודעת מהם סיכוי ההצלחה בטיפול כזה ?

ליאת שלום, ההמתנה לתשובה אינה פשוטה, יש הרבה תקווה לצד חוסר וודאות. לצערי אין סימנים שבשלב הזה יכולים להעיד על קליטה/אי קליטה של הריון, בדיקת הריון בתאריך שבו אמור להופיע המחזור, היא הדרך היחידה והמדויקת. נסי להקפיד על שגרה ועל פעילויות שמסבות לך עניין וסיפוק. בהצלחה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה