בעיית פריון ? מבקשת עיצה

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

28/06/2011 | 23:48 | מאת: עדי

שלום, אני שמחה לגלות שיש פורום של תמיכה מכיוון שאני מרגישה ממש לבד... אני בת 35 אמא ל-2 בנים בני 3 ו-5 ורוצה עוד ילדים רצוי בנות. ולפתע פתאום כשהפסקתי ליטול גלולות נעלם לי המחזור , הרופא אמר שבדיקת ההורמונים שלי מראה תוצאות שמתאימות לגיל המעבר ושאין לי הורמונים וכראה לא אוכל להביא ילדים עם ביצית משלי , אני שבורה ומרוסקת מהבשורה אני מרגישה שחרב עליי עולמי , אני טיפוס מאוד אמהי חמה ומפנקת , אני לא יודעת מה לעשות עם תחושת חוסר האונים : הגוף שלי התנפח ואני עייפה ומרגישה שאין לי עם מי לדבר , בעלי מקסים אבל מבחינתו אפשר לעבור דף, הוא ענייני ולא אוהב שאני עצובה אז הוא עונה לי בדרך עיניינית "זה המצב , נעשה בדיקות ונתקדם ע"פ הנחיית הרופא" לצערי אני לא יכולה לדבר עם המשפחה שלי ואני לא רוצה שידעו בעבודה או בכלל כי לא בא לי שירחמו עליי ואני לא אוהבת לבקש עזרה אני רואה בכך חולשה שמרחיקה אנשים , למרות שאני טיפוס נותן ועוזר לאחרים . אני מרגישה שאין לי כח ללכת לעבודה ולעשות דברים בבית ואני מכריחה את עצמי לעשות את מה שצריך לעשות על מנת לא לחשוב על המצב , אני מכריחה את עצמי לעשות ספורט וללכת לעבודה , אבל קשה לי אני מתוסכלת , מה לעשות ? אני מאוד ריאלית וברור לי שיש עתיד ושהכל יסתדר ושאני צריכה לומר תודה על 2 הילדים הבריאים שלי, אבל זו עובדה שלמרות כל המילים היפות וההגיון הבריא אני פשוט מרגישה כל הזמן שאני רוצה לבכות ושקרה לי משהו נורא.

עדי שלום, נשמע שאת עדין מעכלת את דברי הרופא ומנסה להתמודד עם התחושה שהתכניות שלך "התרסקו", עד לרמה שאת מרגישה פגיעה מסוימת בזהות האימהית שלך ואף לא מצליחה להתנחם בעובדה שילדת בעבר שני ילדים. מתארת לעצמי שהמצב כרגע עמום וכרוך גם באי וודאות לגבי המשך התכניות/דרכי הטיפול. הרבה פעמים זמן נוסף לעיכול ובמיוחד קבלת אינפורמציה לגבי הקושי ודרכי הטיפול בו, מאוד משפרים את התחושה. נסי לחשוב עם עצמך כיצד התמודדת עם משברים בעבר ומה עזר לך להתודד אתם. במידה ותרגישי שהתחושות הקשות ממשיכות בעוצמה ומשבשות את שגרת חייך, ניתן לשקול לפנות לאיש מקצוע שילווה ויתמוך בהתמודדות. אל תהססי לפנות שוב, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה