שאלות

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

02/05/2011 | 19:30 | מאת: דני

שלום! האם זה נכון שאבץ, המצוי במוצרי מזון מסוימים, הוא טוב לפיריון הגבר ומשפר את איכות הזרע שלו? האם זה נכון שאכילה ושתייה של דברים המכילים קפאין פוגעת באיכות הזרע של הגבר? איזה מוצרי מזון ושתייה מכילים קפאין? והאם בקולה זירו יש פחות קפאין מאשר בקולה רגילה? תודה מראש.

דני שלום, ממליצה לך להפנות את שאלתך לפורום המספק מענה רפואי ועוסק בפריון הגבר/אורולוגיה. בברכה, קרן

30/06/2011 | 14:55 | מאת: הדס

רפלקסולוגיה משפרת את פריון הגבר הטיפולים מאזנים ועובדים על המערכת ההורמונאלית ועל מערכת הרבייה לשאלתך - בשוקולד יש קפאין ישנם טיפים רבים כיצד ניתן לשפר את פריון הגבר במידה ותרצה להתייעץ אני מטפלת בפוריות ברפואה טבעית

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה