כמה עוד אפשר???

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

13/01/2011 | 13:44 | מאת: ממני

אני מרגישה מטופשת אפילו לרשום כאן אפשר ךהגיד שאני גם מתפנקת לא מעט יש לי ילד בן שלוש מהריון רגיל לחלוטין רק שתמיד לאורך כל ההריון היה מי שיכער אותו.. זה התחיל בגנטיקאית שסיפרה לי שלבעלי יש nf סוג 1 ואיך לא טרחנו לבדוק אפשרויות אחרות זה המשיך בסקירת מערכות אינסופית שבסופה התגלה צל לא מובן על הרחם זה ממשיך בניתוח קיסרי עם בדיקת שילייה בפתולוגייה ששם התגלתה הכוריוגקרצינומה שם מפחיד לאללה! וזה עוד לא נגמר ואני רק אוסיף ואומר שהשנה הראשונה לחיי בני התינוק הייתה סיוט ממושך ברוך השם נגמר!!! עברנו ,חגגנו,שמחנו,בכינו והיום אני רוצה עוד ילד אני בטיפולי פוריות כבר חצי שנה היום אני כותבת אחרי שאיבה שלישית באמת שהתקווה עפה לה פתאום אני מפחדת מהיום של ההחזרה אני מפחדת ליפול לבור הזה שקשה לצאת וכול הזמן אומרים לי יאללה עוד הפרייה וזהו פעם ראשונה זה נקלט ונפל פעם שניה זה לא נקלט בכלל פעם שלישית?? תהייה גם פעם רביעית???

שלום, נשמע שהתמודדת עם דברים לא פשוטים בשנים האחרונות, חווית קשיים אך כמו שכתבת, גם הצלחת לקום מהנפילות, להתארגן מחדש ולחזור לצחוק גם אחרי בכי. כעת את שוב נפגשת עם הקושי וחווה תנודות גדולות בין תקווה וצפייה לבין תסכול ואכזבה קשה. נסי אולי להזכר בדברים שחיזקו אותך קודם ועזרו לך להתמודד עם קשיים בעבר. כמו כן, הקפידי לשמר את השגרה ולנסות למרות הקושי שלא להישאב לחלוטין רק לטיפולים. אל תהססי לפנות בכל בקשה או צורך, קרן

16/01/2011 | 10:32 | מאת: צאלה ק

ממני שלום אנא ממך אל יאוש הייתי בסרט הזה , לעולם לא על סף יאוש ניסינו וניסינו , שנים בעצה עם הרופא המטפל המליצו לי על מטפל ברפואה סינית המתמחה בפוריות לאחר סדרה של טיפולים ( כל שבוע ) וצמחי מרפא סינים קלטתי הריון נכון להיון אורי הוא בן שנתיים אני לא עושה פרסום , אך את יכולה לפנות אלי במייל לפרטים [email protected] צאלה ק

23/01/2011 | 10:50 | מאת: אאא

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה