חרדה ופוריות

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

30/12/2010 | 08:46 | מאת: מטופלת

שלום, אני מטופלת פוריות מזה 3 שנים. לא מוצאים בעיה = לא מוסברים. לאחרונה חויתי 2 התקפי חרדה ולפני כ4 ימים הבאתי כלב הביתה, שגרם לי לפרץ רגשות. ביום הראשון בכיתי ללא הפסקה וכך גם בשני ובשלישי. העו"ס שאני מטפלת אצלה אומרת שאני בדכאון. האם אני צריכה להיפגש עם פסיכולוג בעניין החרדה\דכאון או שמא עם פסיכיאטר? אני לא ישנה כ"כ בלילות, סיוטים, מקיצה מכל רעש קטן, כמעט שלא אוכלת, לא מרוכזת, לא ממש עובדת. אני צריכה עזרה!! לקחתי הפסקה מהטיפולים , אני לא מסוגלת נפשית ופיזית להמשיך.

שלום, התסמינים שאת מתארת אכן מצביעים על מצוקה רגשית וקושי. אני מבינה ממה שכתבת שאת כן מטופלת אצל עו"ס. במידה וזה אכן כך, נשמע שהדבר הנכון יהיה להתייעץ אתה לגבי מידת הצורך בפניה לאיש מקצוע נוסף ו/או לטיפול תרופתי. אל תהססי לפנות בכל שאלה או צורך, קרן

13/02/2011 | 21:35 | מאת: אודליה שלמון מימוני

נשמע מדברייך שאת עוברת ימים לא פשוטים ושעולה צורך פנימי לעזוב כרגע את אינטנסיביות הטיפולים ולפנות זמן ומקום לטיפול במצוקה הרגשית והנפשית...במרץ הקרוב נפתחת קבוצת תמיכה והתפתחות המתבססת על עקרונות הפסיכותרפיה הגופנית- שעובדת באופן ישיר עם מצבים של חרדה ודיכאון. את מוזמנת להסתכל באתר:www.bemindbody.com ב"סדנאות"- קבוצת "איזון עדין".או ליצור איתי קשר.אשמח לעמוד לרשותך בכל שאלה. בברכה אודליה שלמון מימוני

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה