מיואשת מאוד מהמצב

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

02/10/2010 | 20:06 | מאת: אביטל

היי, אני בת 36, נשואה, אנחנו כבר 5 שנים עוברים טיפולים, עברנו כבר 9 טיפולים, לפני כשנה נקלטתי - אך בשבוע ה-7 הדופק עצר ועברתי הפלה. לקח לי חצי שנה להתאושש מהמצב ולחזור לטיפול נוסף. מאז עברנו עוד טיפול וחצאי טיפולים נוספים אשר נכשלו. כרגע כוחותיי כבר נגמרים, אנני יודעת כיצד אאסוף כוחות לטיפול נוסף, אני מאוד מיואשת, עייפה, עצובה, מדוכאת, חסרת שמחת חיים, מהעבודה פיטרו אותי עקב העדרויות מרובות, יש בי המון מחשבות שליליות על החיים ובכלל, עברתי רגעים מאוד קשים נפשיים ופיזיים, אני עייפה מכל המצב, הטיפולים הכושלים, הלחץ הסביבתי, הלחץ האישי, מיואשת מהחיים, לפני חצי שנה חשבתי לשים קץ לחיי עקב ההפלה, אבל איך שהוא יצאתי מזה לבד. אם תוכלי לתת לי כלים להתגבר על המחשבות השליליות, לתת לי תקווה שאולי עוד אצליח להיות אמא, לעודד אותי לנחם אותי ולתמוך בי. משום מה כל פעם במקום שנתקרב עוד צעד לחלום שלנו להיות הורים, אנחנו מתרחקים 2 צעדים.... אשמח מאוד לקרוא, לשמוע ולהתחזק. תודה רבה.

אביטל שלום, נשמע שעברת הרבה מאוד בחמש השנים האחרונות... הטיפולים עצמם, ההתנדנדות בין תקווה ואכזבה ובמיוחד אובדן ההריון שנקלט... נשמע שכל אלה השפיעו על כל מישורי החיים שלך. לא סיפרת האם יש מערכות תמיכה סביבך (זוגיות, משפחה, חברים). כמו כן, לא הבנתי מדבריך האם פנית לתמיכה רגשית בעבר, אך בשל העוצמה של הדברים שתארת,נשמע שליווי מסוג זה, אישי או זוגי, יכול להיות נכון ויעיל. אל תהססי לפנות בכל בקשה או צורך, קרן

30/10/2010 | 23:32 | מאת: יורם גני

לאביטל שלום, בעיסוקי כמרפא בגישת הביורגונומי יש לי נסיון רב במקרים הדומים לשלך. בראיית הביורגונומי אחת הסיבות העיקריות לאי קליטת הריון, או להפסקה טיבעית של הריון היא, רמת אנרגיה נמוכה מידיי בגוף האישה. ברמת אנרגיה נמוכה, המנגנון הטיבעי של הגוף גורם להפלה מהסיבה, שרמת אנרגיה לא תקינה יכולה לגרום לשיבושים בהתפתחות העובר. בדרך כלל גם אחור של יום יומיים או שבועיים במחזור הוא בעצם הפלה טיבעית מהסיבה שציינתי. כשרמת אנרגיה נמוכה מידיי אתן בדרך כלל תרגישו מצב של עייפות בלתי מוסברת, במצב זה חל שיבוש במערכות הרביה וההורמונים והכניסה להריון קשה. נראה לי שבשנים האחרונות, את שרוייה במצב כזה. בביורגונומי מעלים את רמת האנרגיה בגוף, רמה שקשורה ל"משלים האנרגטי". בגישה זו נרשמו הרבה הצלחות ואפשרות להכנס להריון גם בצורה טיבעית, ללא טיפולי הפריה. גם לאחר טיפול הפריה אם הגוף בחולשה רצוי לחזקו לפני כן בעזרת טיפול זה. היחודיות של טיפול זה היא בכך שזוהתה הסיבה לחולשת הגוף, חולשה הנובעת מהתלות האנרגטית ההדדית בין "משלימים אנרגטיים" ורק בטיפול זה ישנה התייחסות לגורם חשוב זה, התייחסות שהוכיחה את עצמה ורשמה לא מעט הצלחות. בברכה, יורם גני נ.ב. ברישום, יורם גני, ב"גוגל" אפשר לקרא על דרך הטיפול בביורגונומי ואודות ה"משלימים האנרגטיים"

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה