אחרי החזרה

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

02/03/2010 | 19:37 | מאת: תמי

שלום שמי תמי ואני אחרי החזרת עוברים אחרי השאיבה היה לי גירוי יתר של השחלות והיום אני אחרי החזרת עוברים 2 עוברים ויש לי כאבים כמו מחזור וקצת כאבים בחזה אני לחוצה מזה. ב11 למרץ יש לי בדיקת דם להריון. מה הסיכוי שהעוברים נתפסו ברחם עם במעבדה 7עוברים לא סרדו

תמי שלום, הימים שבין ההחזרה לבדיקה מתוחים, מלאי צפייה וחיפוש אחר סימנים. עם זאת, הדרך להסיק על הריון היא באמצעות בדיקת בטא ביום המתאים. בהצלחה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה