מיואשת

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

19/02/2010 | 12:27 | מאת: פנתרה

לרופאים שלום אזכיר בקצרה אני בת 26 יש לי שחלות פוליציסטיות , המחזור בדרך כלל מופיע כל חודש , לפעמים יש איחורים של כמה ימים או שבוע אך כמו הפעם עדיין לא קרה לי. המחזור האחרון שלי היה ב-29/12/09 , אחריו 12/1/10 היתה הפרשה חומה (קצת אדומה) בכמות מעטה (לא מחזור) בדיוק בימים שהרופא אמר שיש זקיק גדול שניצפה בתאריך 10/1/10 וביום הזה ויום למחורת קיימנו יחסי מין על מנת להיכנס להיריון. ב-9/2/10 החלה שוב הפרשה חומה ממש מעט שנמשכה כ-4 ימים עם כאבי בטן תחתונה כמו בזמן מחזור ורגישות בשדיים וכאבי גב תחתון. חיכיתי שההפרשה תהפוך למחזור אך זה לא קרה. המחזור שוב פעם לא הופיע וההפרשה נעלמה. אני מאוד מודאגת ולא מבינה מה קורה לגוף שלי. עשיתי 2 בדיקות הריון ביתיות האחת ב-27/1/10 והשניה ב-14/2/10 ושתיהן היו שליליות וגם עשיתי בדיקת דם להריון BETE ב-3/2/10 והתוצאה היתה שלילית. הרופא אמר לי שבמקרה שלא יופיע מחזור לקחת גלולות שבעזרתם יופיע המחזור. אני לא יודעת מה לעשות האם לקחת את הגלולות או לא? מה יכולה להיות לדעתכם הסיבה לאי הופעת מחזור? האם קיים סיכוי להריון למרות הבדיקות השליליות? אני רוצה להוסיף שיש לי הרפס ואגינלי והוא בדרך כלל היה מופיע פעם בחצי שנה ולפעמים גם פעם בשנה אך ב-4 חודשים אחרונים הוא מופיע כל חודש כאשר יש מחזור או הפרשה חומה האם זה יכול לשבש את המחזור? אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה רבה

שלום, כפי שציינת בראש ההודעה, שאלתך מצריכה מענה רפואי ולכן ממליצה לך להפנותה לפורום רפואי. הפורום הנוכחי עוסק במתן תמיכה ויעוץ רגשיים. שבוע טוב, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה