[email protected]

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

27/12/2009 | 12:19 | מאת: טלי

שלום לכם יש לי שאלה יש לי ציסטות בשחלות ולבעלי בדיקת זרע לא יצא טובה (חלקית)כלומר לכמות הזרע שנבדק אין כמות מספקת של זרעונים טובים , מנסה להרות כבר שנה ככל הנראה מהסיבות האלה לא ממש מצליחה, הרופאה שלי הפנתה אותי לצילום רחם , מכיוון שהתור לבדיקה שמתאים לי (עד 14 ימי מחזור) יהיה רק בחודש פברואר , המשמעות היא שאני מאבדת חודש שלם, ביקשתי מהרופאה שלי להתחיל בינתיים הזרעה (ללא צילום רחם) על מנת לא לאבד את החודש, נאמר לי שאין הזרעות ללא צילום רחם לפני , האם זה נכון? האם אכן לא מבצעים הזרעות ללא תוצאות של צילום רחם? תודה רבה

טלי שלום, לא ידוע לי על "כלל שכזה" אבל מכיוון שאת שואלת שאלה הנוגעת להיבטים רפואיים אני ממליצה לך להפנותה למקור רלוונטי. כמובן שיכול להיות שמדובר בנוהל במרפאה שבה את מטופלת. השאיפה שלך "שלא לאבד את החודש" היא טבעית ומובנית. עם זאת, יש גם חשיבות והגיון בהקדשת זמן לבירור רחב מספיק שיצביע על הקשיים הקיימים ומתוך כך גם תגזר דרך הטיפול היעילה ביותר. בהצלחה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה