אובדת עצות

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

25/07/2009 | 17:08 | מאת: אמאל'ה

לכבוד הפסיכולוגית קרן קורניק אני צריכה את עזרתך כי אני כבר אובדת עצות אני בת 25 ואני ובעלי מנסים כשנה להיכנס להריון עשינו את כל הבדיקות והכל יצא תקין כבר חמישה חודשים אני עם כדורים של איאקקאלומין ואין תוצאות ובכל חודש כשהמזור מגיעה אני בוכה וקשה לי אשמח אם תעזרי לי

שלום, ראשית, חשוב לי להתייחס למסגרת הזמן שאת מציינת ולכך שמקובל לנסות במשך שנה, לפני שמתחילים להכנס לתחום טיפולי בפוריות, כך שהחריגות בזמנים שאת מציינת אינה נחשבת לגדולה. עם זאת, אני מבינה כי "הכללים הרפואיים" אינם בהכרח הולכים יד ביד עם המצב הרגשי. את מתארת מצב מורכב.מצד אחד,נראה שהבדיקות התקינות מעודדות ומרגיעות. מצד שני,את חווה חוסר הצלחה ועמימות באשר לסיבה, ואלה מועררים תסכול וקושי, ואולי חשש מפני בעיה שלא אותרה. לעיתים דווקא היעדר הבעיה, יוצר תחושה של חוסר אונים שכן שאין הסבר הגיוני וידוע לקושי ויש עמימות רבה. נסי להקפיד כמה שאפשר על שגרת חיים והתמדה בפעילויות שמסבות לך הנאה וסיפוק ולהעזר במידת האפשר בתמיכה משפחתית-חברתית. במידה ואת מרגישה שמקורות התמיכה הקיימים אינם מספיקים לך, ניתן ואף מומלץ להעזר בתמיכה רגשית מצד גורם מקצועי, שילווה את תמודדותך ויעזור בעיבוד החויה המורכבת. אל תהססי לפנות שוב בכל צורך לתמיכה, שבוע טוב, קרן קרן

28/07/2009 | 02:28 | מאת: שיר

גם אני הסתובבבתי בטיפולים ראשונים הזרעות ואיקקליומין במשך שנה הרופא אמר שהוא ממליץ על IVF אבל זו פרוצדורה שצריך לעבור כדי לזכות באישור של הקופה לIVF כך שאת יקירתי רק בתחילת הדרך ונכון זה כואב אבל תחשבי חיובי... את רק בהתחלה ועדיין לא ניסית את הפרוצדורות של הזרקת הורמונים שאיבת ביציות שהן משמעותיות כך שדווקא את לא צריכה להתייאש כי גם אם לא הצליח יש לך עוד תקווה עם טיפול יותר אגרסיבי בהצלחה

26/07/2009 | 00:12 | מאת: לאה

אני מכירה מישהי שאיך שהיא הפסיקה את האקקולמין היא נקלטה לתאומים. יש שאומרים שזה מדקק את רירית הרחם. אז תעודדי זה עוד יגיע...

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה