איך מתמודדים עם הכאבים?

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

02/03/2008 | 15:25 | מאת: שובי דובי

שלום לכולן, אני צריכה להתחיל בטיפולי הפרייה, עקב מחלה גנטית, ואני דוחה זאת כבר למעלה משנה. אני פוחדת מהכאבים, מהזריקות, ההחזרה השאיבה. אציין כי אני אדם פחדן ביותר, וסף הסבל שלי נמוך ביותר. כן, אני פוחדת גם מתופעות הטיפולים, למרות שאני לא יודעת אם ישנן תופעות- שאמח לדעת עליהן איך מתמודדים עם הפחד הזה?

02/03/2008 | 18:07 | מאת: דורין

אין לך ממה לפחד אומנם כואב אבל לא לדחות עוד שנה ועוד שנה אחר כך לא יודעת כמה זמן עד שהקלט הריון גם לוקח זמן אז... חמודה תחשבי טוב בהצלחה

שלום לך, טיפולי הפוריות אינם פשוטים, אבל חשוב שתקחי לתשומת לבך שלפעמים מפחיד יותר להיות מבחוץ ולחשש מ"הדבר", מאשר להיות כבר בפנים. לגבי התופעות, בד"כ מדובר בתופעות לוואי אפשריות של מינוני ההורמונים, אבל חשוב לזכור שהן משתנות מאשה לאשה ותלויות בהרבה גורמים. לכן, אין לדעת בוודאות כיצד את עשויה להגיב לטיפול. מאחלת לך בהצלחה בהמשך הדרך, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה