מנוגון

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

24/04/2009 | 16:14 | מאת: יעל

שלום לכולם, אתמול פעם ראשונה הזרקתי מנוגון לאחר 6 ימים של הזרקת Gonal-F .האם מישהו יודע מה הבדל בין שני החומרים האלה ? האם למנוגון יש השפעה יותר חזקה על התפתחות הזקיקים ? תודה מראש.

יעל שלום, שני החומרים משמשים לגירוי השחלות, אך נבדלים, בין היתר, בהרכב ההורמונלי שלהם ובאופו השימוש בהם (בגונאל- זריקת לעט מוכנה לעומת אמפולות שדורשות ערבוב במונוגון). ממליצה לך לפנות לרופא המטפל ולבקש ממנו הסבר בנוגע להעדפת התכשיר האחד על פני השני בטיפול בך. בהצלחה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה