זקיקים

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

19/04/2009 | 21:18 | מאת: אני

שלום רב, אני לאחר כדורי איקקלומין אסטרופן ואוביטרול, ללא הזרעה. זקיק 21מ"מ עובי רירית רחם 8 ס"מ. תופעות הלוואי של האיקקלומין הינו הריון עם ריבוי עוברים. והלוואי שכך, העניין הוא שזה נראה לי קצת מוזר האם זה לא תלוי בזרע? האם מזקיק אחד יכול להיות הריון מרובה עוברים? מה הסיכוי להרות ללא הזרעה? יש לי מעט כאבים בשדיים האם זה אומר משהו? סליחה על כל השאלות אבל אני מאוד מאוד רוצה להיכנס להריון. בע"ה.

שלום, סיכוי להריון מרובה עוברים קיים במקרה של ריבוי זקיקים (או במקרה של ביצית שמתחלקת, אבל זה פחות שכיח). בהחלט קיים סיכוי להרות ללא הזרעה,דבר התלוי גם באיכות הזרע. טבעי וברור כי השבועיים של ההמתנה לאחר הביוץ כרוכים במתח, צפייה ואי וודאות. עם זאת, אין שום סימן וודאי להסיק ממנו על הריון, מלבד ביצוע בדיקת דם מסוג בטא, בעקבות איחור במחזור. בהצלחה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה