נקיון מגלולות

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

14/12/2008 | 21:06 | מאת: ליאורה

שלום, האם נכון ששימוש ממושך בגלולות קשור לבעיות פוריות? כמה זמן צריך להתנקות מהו לפני שמתחילים לנסות? מקווה שאני בפורום הנכון. ליאורה

14/12/2008 | 22:59 | מאת: נעמה

הי ליאורה, למיטב ידיעתי, זו סתם שמועה שצריך להתנקות מגלולות. לצערי, ואני אומרת מתוך נסיון, לבעיות פוריות הרבה סיבות וגלולות דווקא לא בראש הרשימה... לפחות לא אצלי. שיהיה לך בהצלחה, נעמה

ליאורה שלום, הדעות היום לגבי הצורך להתנקות מגלולות והקשר בינן ובין בעיות פוריות חלוקות. יש רופאים הממליצים על התנקות ואחרים שלא מייחסים להתנקות שום משקל. עוד לפני הכניסה להריון, מומלץ ונכון לפנות לרופא על מנת להתחיל ב"הכנות", שכוללות למשל נטילת חומצה פולית ועריכת בדיקות גנטיות. במסגרת הכנות אלה, תוכלי להתייעץ ולקבל מענה רפואי לגבי אופן הפסקת השימוש בגלולות. בהצלחה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה