נשואה 10 שנים ושלוש הפלות חוזרות

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

31/10/2008 | 14:33 | מאת: חגית

הפלה ראשונה בשנת הנישואין הראשונה ממעמץ יתר הפלה שניה לאחר טיפול ב-GONAL F בשבוע ה12 עובר ללא דופק וגרידה הפלה שלישית פקיעת מי שפיר בשבוע 16 וגרידה אני עדיין מדממת אבל רוצה להכין את הרחם אני יכולה לקחת אנדומטרין כדי שהוכל להקלט מיד לאחר המקווה

חגית שלום, אני מצטערת לשמוע על ההפלות החוזרות. אם הבנתי נכון את שאלך (האם את יכולה להתחיל לקחת אנדומטרין), יש להפנות אותה לפורום הרפואי ע"מ לקבל מענה מרופא. מצרפת לינק לפורום הרפואי http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-246,m-Doctors,a-Forums.html בברכה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה