הריון בגיל -40

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

07/05/2008 | 15:27 | מאת: חני

שלום אני בת -40 יש 2 בנים בבית ואני כבר שנה מנסה להכנס להריון בשנת 2004 עברתי כריתה של בלוטת התריס לאחר טיםוליי היוד פחדתי להכנס להריון ושמתי התקן לפני שנה הוצאתי ומאז קשה לי להיקלט האם יש איזה טיםול שיכול לעזור לי יש לציין שגם המחזור שלי אינו סדיר אנא עיזרו לי אני ממש מיואשת תודה מכל הלב

10/05/2008 | 10:59 | מאת: גלית

חני היקרה, אני לא יודעת אם הצלחת להכנס להריון בקלות בשני ההריונות הקודמים וכמה את יודעת או שמעת על טיפולי הפוריות השונים. בכל אופן, טיפולי הזרעות והפריות יכולים לסייע ולהגדיל את הסיכויים. כמובן שזה תלוי בכל מיני דברים כמו בסיבת הקושי להיכנס להריון וגם בגיל, שלצער כולנו, מוריד את הסיכויים... המון בהצלחה ואל ייאוש, גלית

חני שלום, ראשית, במידה ולא עשית זאת עדין, עליך לפנות לרופא, בעל התמחות בפריון, לפגישת התייעצות, שבמסגרתה תיידעי אותו בכל האינפורמציה הרפואית הרלוונטית ותשמעי ממנו על האפשרויות העומדות בפנייך. סביר להניח שהוא ישלח אותך לבדיקות דם ואולטרסאונד שיראו את מצב מערכת הפריון שלך ובהתאם לכך (כמו גם בהתאם למצב הזרע) ימליץ על טיפול. יש לקחת בחשבון שבגיל 40 הסיכוי להרות נמוך יותר, הן באופן ספונטני והן בטיפולים שהוזכרו. כיום, קיימים מגוון טיפולים, החל ממתן מטיפול הורמונאלי (קיום יחסי מין בזמן הביוץ), ועד שימוש בהזרעה והפריה, היכולים לסייע בהשגת ההריון. בהצלחה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה