פרגניל הפלות חוזרות,חסר במלאי

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

12/09/2019 | 19:41 | מאת: אסתי

שלום רב,בעברי 3 הפלות. 2 הריונות אחרונים טופלתי בפרגניל בהצלחה. היום בצעתי בדיקת בטא שהתוצאה דלה 257 ועל פי הוראות הרופא ,עלי להתחיל להזריק פרגניל יום כן יומיים לא.אין להשיג את הפרגניל בארץ ולא יגוע מתי ישווק שוב.האם קיים תחליף בארץ? הרופא שלי בחו'ל ואין לי עם מי לנתייעץ,ממש אובדת עצות. אודה לעזרתכם. בכבוד רב אסתי

אסתי שלום, שאלתך נוגעת לתחום הרפואי ולכן ממליצה לך להפנות אותה לפורום רלוונטי. בהצלחה רבה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה