רגישות בחזה

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

01/11/2015 | 14:15 | מאת: חן שמעון

שלום ד"ר, אני ובן זוגי מנסים מספר חודשים להרות. בטרם הנסיונות, לא היו לי כלל תופעות קדם ויסתיות (באותו יום שמקבלת ישנם כאבי בטן שעוברים לאחר מספר שעות). בחודשים האחרונים, בטרם קבלת הווסת אני סובלת מרגישות בחזה למשך מספר ימים ועד לקבלת הווסת. האם יש קשר לניסיונות הכניסה להריון? אם לא, אז מה יכולה להיות הסיבה? תודה מראש

חן שלום, שאלתך נוגעת לתחום הרפואי ולכן ממליצה לך להפנותה לפורום שנותן מענה בתחום. הפורום הנוכחי מספק תמיכה ויעוץ רגשי בתחום קשיי פוריות וטיפולי פוריות. בברכה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה