נגישות
נגישות

הריון מתרומת ביצית

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

10/03/2015 | 19:31 | מאת: מאירה

אני בת 42 ואחרי 6 הפריות. הרופא אומר שבגלל איכות הביציות כדאי לשקול תרומת ביצית. בעלי מעונין להתקדם אבל לי קשה עם ההחלטה הזו...מצד שני לא רוצה להמשיך בטיפולים שלא יצליחו.

לקריאה נוספת והעמקה

מאירה שלום, ההתחבטות שלך בין המשך טיפולים לבין תרומת ביצית היא מובנת, טבעית ולבטח אינה פשוטה. תרומת ביצים יכולה לתת מענה ולאפשר הריון כאשר מצב הביציות אינו מאפשר שימוש בהן. מאידך, מדובר בתהליך שכדאי ואף חשוב שיהיה מלווה ביעוץ רגשי שיסייע בקבלת ההחלטה ממקום שלם יותר, תוך הבנת ההשלכות. אף כי לעיתים עולה הצורך לקבל החלטה "בזריזות", מומלץ מאוד לתת את הזמן והמקום ללבטים ולתחושות שלך ושל בעלך לנושא. שבוע טוב, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה