מחפשת עזרה

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

15/12/2014 | 14:07 | מאת: יעל

הי זקוקה לתמיכה כלשהי.. אולי קבוצה אם את מכירה? ניסינו מעל שנתיים ובשנה האחרונה גילינו שלבעלי אין זרע. כשמונה חודשים הסתובבנו אבודים ולבסוף פנינו לרופא שאיבחן והוא נותח לוריקוצלה עם סיכוי של 20-30 % הצלחה אם בכלל.. בינתיים עברו 3-4 חודשים אבל לי אין "זמן" לחכות.. אני בת 36 החודש ובדיכאון גדול וכל מחזור שמגיע אני נעשית יותר מפלצת מהפעם הקודמת- יכולה להוציא תיסכול כעס ואשמה בצעקות משך שעות מזיקה ללב שלי ולמצב הנפשי של בן הזוג שלי..!!! אני אובדת עצות, כבר לא יודעת אם זה הזוגיות/הפוריות/גם וגם/ לפרק הכל/תרומה- שזה נושא לא פשוט בפני עצמו. וכמובן החיים וכל מה שנלווה מסביב. help!!

15/12/2014 | 14:09 | מאת: יעל

לא ציינתי מגורים- תל אביב

יעל שלום, קבלת אבחנה של היעדר זרע מצריכה תהליך עיכול והתמודדות עם מצב לא פשוט, עבור כל אחד מבני הזוג. הניתוח שתארת מצריך תקופת החלמה והמתנה ויתכן שאלה מגבירים את התוחשה של זמן שמתבזבז ותחושה מציפה של חוסר וודאות. לא ציינת עד כמה יש סביבך רשת תמיכה אך קבוצת תמיכה או ליווי אישי יכולים בהחלט לעזור בהתמודדות האישית והזוגית. במידה ואתם מטופלים באחד ממרכזי בריאות האישה השייכים לקופת חולים ניתן לברר שם על קבוצה או טיפול. כמו כן גם באיכילוב וגם בתל השומר ישנם מרכזים שבהם יחידה העוסקת במתן תמיכה רגשית בתחום הפוריות ( בתל השומר היא נקראת מרפאת חווה). קיימות גם קבוצות פרטיות עליהן ניתן למצוא מידע גם באינטרנט. במידה ותרצי הכוונה יותר ספציפית את מוזמנת לפנות במייל הפרטי. אל תהססי לפנות שוב, לילה טוב, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה