יש מימה להלחץ?

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

29/12/2013 | 18:24 | מאת: אירה

שלום רב אני בת 25 בחודש ספטמבר עברתי כריתת חצוצרות הידרוסלפינקס עשו לי פעמיים החזרה ובכל זאת לא השגנו הריון לפני הניתוח היו לי עוד שתי החזרות שכנראה בגלל בעיית החצוצרות לא השגנו הריון כל הרופאים אומרים שהעוברים מאוד יפים טובים איכות טובה אבל בכל זאת לא מצליחים יש מצב שיש עוד משהו בגוף שלי שלא נותן לי להכנס להריון? אין לי מחלות כרוניות הרחם תקין לא דק מתעבה כמו שצריך לפי דבריי רופאים אולי התמיכה ? הייתי לוקחת פרוגינובה שלוש פעמים ביום ואנדומטרין פעמיים בבוקר פעמיים בערב אה ושכחתי לציין שאני פוליציסטית אבל להבנתי זה לא בעיה כי אין לי צורך בביוצים כבר כי אין חצוצרות אולי בגלל שזה היו עוברים מוקפאים? כל רופא שאני פונה מומחה או פרופסור אומרים שהכל בסדר אבל אני בכל זאת לא מבינה אז מה הבעיה בעצם או שזה לרוב לוקח כל כך הרבה זמן ? מנסה לא להתייאש

אירה שלום, שאלתך נוגעת לתחום הרפואי ולכן ממליצה להפנותה לפורום הרלוונטי. הפורום הנוכחי מציע ליווי ותמיכה רגשית. מקוה שתמצאי בקרוב מענה לקושי ברמה הגופנית והקלה במישור הרגשי. בהצלחה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה