מיואשת וחרידה

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

05/12/2013 | 16:26 | מאת: מירי

אני מנסה כשנה וחצי החזרת מוקפאים בכל מיני שיטות ולא הולך. אני באמצע שנות ה30. ממש קשה לי עם ההורמונים והבדיקות וכו.. ואני פוחדת שזה לא יצליח יותר. יש לי עצב עמוק ותחושות קשות של חרדות כלליות. המטפלת הרגשית שלי עוזרת לי מעט אך זה לא מספיק, אני בקושי מצליחה לתפקד, נראה לי שזהו אין עוד כלום בהוויה.. אשמח לעזרה

מירי שלום, שגרת הטיפולים הופכת לעיתים קשה יותר ככל שהיא מתמשכת ומעוררת תסכול וקושי פיזי ורגשי. חשוב לשמור על השגרה ולשמר עד כמה שאפשר עולם ותחומי תוכן שאינם שייכים לטיפולים ומצד שני, זו משימה לא פשוטה... האם את יודעת לומר מה חסר לך בטיפול הרגשי על מנת שיהווה מקור חזק יותר לתמיכה וחיזוק? ממליצה לך לפתוח את הנושא עם המטפלת הרגשית ובכך ליצור פתח לאפשרות להיתרם יותר מהטיפול. אפשרות נוספת שנשים רבות מוצאות אותה מועילה היא קבוצות התמיכה, שם ניתן להכיר נשים נוספות במצב דומה, להחליף עצות מועילות ולהיתמך. אל תהססי לפנות שוב, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה