תמיכה רגשית

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

02/09/2013 | 11:36 | מאת: קארין

שלום אני שנה בטיפולים ולאחרונה חושבת לפנות לתמיכה וליווי כלשהו כי קשה מפעם לפעם הבנתי שיש גם קבוצות תמיכה בתחום האם כדאי יותר לפנות לקבוצה או לתמיכה אישית? תודה ושנה טובה לכולן

קארין שלום, אני מבינה מדבריך שאת מרגישה צורך להיעזר ולקבל ליווי רגשי תמיכתי. התשובה לשאלה האם לפנות לקבוצת תמיכה או ליעוץ/ליווי פרטני משתנה בין אדם לאדם ותלויה בצורך הספציפי שלך כיום. המפגש הקבוצתי יכול להפגיש עם נשים ו/או זוגות נוספים הנמצאים במצב דומה ומהווים רשת תמיכה כמו גם צרכים נוספים. לעומת זאת, יש כאלה שאינם מרגישים בשלים לחשיפה הנדרשת בקבוצת התמיכה ו/או מעדיפים ליווי פרטני. נסי לשאול את עצמך היכן את עומדת ביחס להיבטים אלה ובהתאם לכך תתקדמי לצעד הבא של פניה לגורם מקצועי. כמו כן, ניתן גם לברר סוגיות אלה ביחד עם המטפל. כמובן שגם טיפול זוגי היא אפשרות על פי מידת הצורך. שנה טובה, קרן

04/09/2013 | 14:43 | מאת: קארין

תודה רבה על התגובה

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה