כאב לא חולף

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

27/11/2012 | 15:11 | מאת: הילה

העצבות לא עוברת העיניים המרחמות של אנשים הצביטה בלב כשאני רואה נשים בהריון הצביטה בלב שאני שןמעת על עוד מישהי שניקלטת הית הריק בלי ילדים ורק בלי ואני לבדנו זה לא ניגמר אחרי החתונה החודש הראשון שקיבלתי מחזור האכזבה וככה חודש עובר לו ועוד חודש ועוד חודש וכלום כבר שנה ושלוש עבר ההזרעה הראשונה שכל כך התרגשתי ואמרתי החודש אני בהריון ובטא שלילית ושם הייתה האכזבה הכי גדולה אני לא אשכח את זה הפגישה עם הרופאה שאמרה לי אני אופטימית לגבי ההזרעות ועכשיו נעבור לזריקות זה מעלה סיכויים ועוברות להן 4 הזרעות ושלילי... והנה באה לה הזרעה חמישית עם 4 זקיקיםםםם זרע טוב!!!! והנה הגיע הכתמים החןמים והכאבי מחזור שמרסקים לי את הלב לחתיכות ובא לי פשוט לצרוחחחח ולמות !!! כנראה אני צריכה להשלים את זה ולשחרר את בעלי שיכיר אישה פוריה ולא פגומה כמוני !!!! ברור אני בת 25 מגיבה מעולה רירית טובה אבל כנראה רחם פגום!!! וזרע שעל פניו גבולי אבל עדיןן יכל להיות הריון מהזרעות ואיןןןןן!! אני מרוסקת סליחה על החפירה!

הלה שלום, ניתן להרגיש מהדברים שלך עד כמה את כאובה ומאוכזבת. הקושי להרות (גם אם זמני) יכול להשפיע באופן משמעותי ביותר, בין היתר, על הדימוי העצמי והתחושות בתוך הקשר הזוגי. נשמע שאתם בנסיונות למצוא את אופן הטיפול היעיל ביותר עבורכם, ולפעמים הדרך לשם מתמשכת ומתסכלת. עם זאת, חשוב שתביני שגם הדרך למטרה חשובה- תנסי לשמור על אופטימיות ולהמשיך עד כמה שניתן בשגרת חייך הרגילה, האישית והזוגית. היבטים אלה, גם אם נעשים לפעמים באופן טכני ומלאכותי, מסייעים בהתמודדות עם הטיפולים, מחזירים תחושת שליטה בחיים (שאובדת לא פעם במהלך הטיפולים) ובאופן עקיף מחזיקים את המישור הרגשי והגופני,שהם מרכיבים חשובים ובלתי נפרדים בנושא הפוריות. ערב טוב, קרן

28/11/2012 | 17:25 | מאת: מאיה

הילה יקרה, אין מה לומר ואין מי שיבין אותך טוב יותר מהנשים בפורום זה. ואני לא אומרת שלגברים שלנו לא כואב, אבל זה בכל זאת אחרת. אם תרצי או לא הלב נצבט כל פעם מחדש וגם כל פעם שאת קצת פחות עסוקה והמחשבות עולות (איך יכול להיות שחברה שהתחתנה אחרי כבר בהריון שלישי? בלי עין הרע). מה הבעיה? שואלים אותי - אבל זאת בדיוק הבעיה שכביכול אין בעיה .... הרופא אמר שזה רק עניין של זמן ובסוף זה ייתפס ... אבל מתי זה כבר יקרה ? תפרקי, תספרי לבעלך מה עובר עלייך ומה את מרגישה ואם יש אז גם לחברה טובה או לאמא או לנו בפורום - זו הדרך לשחרר קצת מעצמך ואין מה לעשות תמשיכי להאמין. הרפואה שלנו מתקדמת כל הזמן ונראה שזה מצליח בסוף לכולן. אני אסיים כמו שתמיד אומרים לי... את עוד תצחקי על התקופה הזאת ובברכה מכל הלב להצלחה ולפריון

20/01/2013 | 10:17 | מאת: גלין11

את נשמעת כל כך שבירה. אני רוצה לנסות לעזור לך. האם עשית את כל הבדיקות? צילום רחם ? האם האיש שלך עשה את כל הבדיקות? האם ניסית תמיכה כמו דיקור, רפלקסולוגיה, האם את אוכלת טוב ? יש כל כך הרבה דברים לעשות לפני שמתייאשים. אני רוצה לנסות לעזור לך , אפשר ?

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה