גזע המוח

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

30/12/2009 | 19:56 | מאת: דורון

טעעי0546גיסתי לאחר ניתוח ראש שכלל הסרת גידול שנמצא כשפיר 1.בעקבות הדרדרות בלתי ברורה שארעה כשבוע לאחר הניתוח הגיעה למצב המוגדר ע"י הרופאים כמוות מוחי.האם היו מקרים בהם אדם שהוגדר כך התעורר ומצבו השתפר?

שלום רב, צר לי על גיסתך. לצערי תחום זה אינו בתחום התמחותינו ולכן ממליץ לפנות לנאורוכירורג ליעוץ. בהצלחה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. יו"ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת אאג וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464. www.aram-ent.co.i

14/01/2010 | 20:34 | מאת: חיים

אני עברתי כריתת גידול ענק בגזע המוח ב 2002 ולאחר הניתוח הייתה לי התדרדרות קשה מאוד והפכתי משותק קשה מאוד בכל הצד הימני שלי הגוף כולל הפנים , אט אט העצבים מתאכים וחוזרים לעבודה והתעוררתי וב"ה הכל בסדר , רפואה שלמה והמון המון כח ניתן ליצור איתי קשר ב [email protected] זה המייל שלי , אוכל לתת לכם המלצה חמה על הרופא שלי שנמצא בהדסה עין כרם וגם טלפון שלו

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר