שאלה..?

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

21/12/2009 | 17:59 | מאת: אלי

שלום לך ד"ר, אני כחודש וחצי לאחר ניתוח בבלוטת הרוק, לשם הסרת גידול. הניתוח עבר בהצלחה. וכאמור לא ניפגעו אזורי העצב. בשבוע האחרון אני מרגיש כאילו עין (מצד הניתוח) כאילו חלשה או עייפה, בדר"כ לאחר סגירה מיצמוץ ואו שיפשוף קל- של עייפות, הרגשה מוזרה מעט כאילו קשה קצת (לא הרבה), לפתוח אותה. האם תופעה זו מוכרת לך, ומה ניתן/צריך לעשות..? לתשובתך אודה.

שלום רב, לא נשמע שהתופעה משנית לניתוח שהיה זמן רב קודם לכן. במידה והתופעה נמשכת הייתי פונה לרופא המנתח לבדיקה. בהצלחה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. יו"ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת אאג וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464. www.aram-ent.co.i

22/12/2009 | 23:53 | מאת: אלי

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר