בעיה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

27/11/2009 | 18:49 | מאת: אולגה

שלום רב! לפני כחצי שנה עברתי עקירת שן בינה בצד שמאל למטה. מאז אני מרגישה גירוי לא נעים, הרופא אמר שזאת דלקת, אבל את הגירוי אני מרגישה גם למעלה באותו צד. ביחד יש לי כאבים באוזן ימין ובראש מעל האוזן באותו צד. יש לי גם כאבים בצוואר ובכתף של צד ימין. מה זה יכול להיות ? מה אפשר לעשות? למי לפנות? תודה על העזרה.

שלום רב, יש להיבדק קודם כל ע"י רופא שיניים ועדיף מומחה ברפואת פה ולסת לשלול גם בעיה במפרק הלסת (משני לטיפולי שיניים). במידה ותקין או במידה והכאב נמשך- יש להגיע גם לבדיקת אאג. בהצלחה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. יו"ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת אאג וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464. www.aram-ent.co.il

28/11/2009 | 21:57 | מאת: אולגה

יש באמת סיכוי שהבעיה היא במפרק הלסת כי כשאני לוחצת עליה באמת יש כאב שהוא גורם גם לכאב חזק יותר באוזן. למי אני יכולה לפנות בעניין הלסת?

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר