תשובות בדיקות

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

06/11/2016 | 10:04 | מאת: מור

אני לפני טיפול ביוד ועשיתי בדיקות דם Tsh 2.3 , אני מקבלת יוטירוקס במינון 900 מ"ג שבועי. האם צריכים לשנות לי את המינון כדי שהערך יהיה נמוך מ 1 ? בנוסף בדקו לי תירוגלובולין. תירוגלובולין tm יצא נמוך מ 0.9 , תירוגלובולין ab יצא נמוך מ 20. מה התוצאות אומרות ?

שלום רב, הבדיקות תקינות. עליך חעבור הענה בזריקות לפני טיפול ביוד. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר