טיפול ביוד לאחר כריתת בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

16/09/2016 | 14:56 | מאת: אסמא פלאח

היי, אנא שלי עברה שני ניתוחים לכריתת בלוטת התריס.. הורידו לה את כל הבלוטה לאחר מכן עברה טיפול רדיואקטיבי ביוד תוצאות של בדיקות שעברה לאחר טיפול זה היו: קליטה מוגברת בצוואר עליון בקוו אמצע ושמאל מה זה אומר?! האם זה סימן שהניתוחים והטיפולים לא צלחו והסרטן עדיין שם?!

שלום רב, בד"כ זה מעיד על שאריות רקמת תירואיד במקומות אלו ואין לכך כל משמעוץ. הייתי ממליץ על ביצוע US איכותי של הצוואר. צצליץ בצרפאתינו באסותא (03-7645464). בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר