סכנת יוד רדיואקטיבי אחרי כריתה מלאה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

29/07/2016 | 19:33 | מאת: מור

רציתי לדעת מעבר לטיפול של היוד בסרטן בלוטת התריס. מה ההשלכות של זה על הגוף? על התאים הבריאים? אם הוא מסוכן לסובבים הוא על אחת כמה וכמה מסוכן לי... מה ההשפעות שלו?

שלום רב, הנושא מורכב ותלוי בגורמים רבים. יש להיוועץ באנדוקרינולוג מטפל. בגדול הסיכון לתופעות לואי נדיר. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר