כאב ראש

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

20/02/2008 | 11:41 | מאת: רוני

שלום,, כבר חודש וחצי יש לי מאין תחושת לחץ בראש ובעיניים ובלסת ובאוזן ימין וקרצת רעידות בגוף, לא כאב ראש באזורמסוים אלא לחץ בכל הראש, עשיתי CT ראש במיון ללא חומר ניגוד, יצא תקין, העורף גם מעט כואב לי ייתכן שזה מגיע מהצוואר? יתכן שזה גידול שלא ראו בגלל שלא עשו עם חומר ניגוד? יש צורך לעשות עוד CT עשיתי לפני שנתיים וחצי עם חומר והיה תקין. יש לציין שאני 3 חודשים אחרי לידה, עוד לא קבלתי וסת ולוקחת פקסט כי הרופאים חושבים שזה חרדה (לוקחת שבועיים ללא הועיל) אני אובדת עצות וחיי לא חיים, תודה מראש

20/02/2008 | 16:41 | מאת: ד"ר עדי בירון

כדאי לערוך בירור מסודר. חדר המיון לא נועד לבירורים עמוקים אלא לבירור שטחי הנועד לענות על שאלה אחת: האם החולה זקוק/ה לאשפוז או לא. במקרה שלך, אני מבין שהחלטת חדר המיון הייתה לשחרר להמשך בירור במסגרת קופ"ח, וזה מה שאת צריכה לעשות. המלצותי: 1. לא להכנס ללחץ, זה סתם מיותר ולא תורם דבר. 2. לגשת לרופא/ת המשפחה על מנת להתחיל בירור מסודר. בהצלחה.

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר