גולה קטנה בעורף צד שמאל

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

27/11/2020 | 14:19 | מאת: ל

שלום ד"ר, אני בת 26 לפני כשלושה ימים הרגשתי גולה קטנה בעורף בצד שמאל למטה - היא די חדשה כי לא הרגשתי אותה לפני, לא כואב לי באזור(לפי מה שקראתי יכול להיות שזו בלוטת לימפה מוגדלת, זה מסוכן, האם זה עובר? הייתי במתח באמת בימים האחרונים אבל חוץ מזה הכל טוב, אני מתאמנת, אוכלת בריא, מרגישה טוב אבל ביומיים האלה פתאום יש לי כאבי ראש אולי זה פסיכולגי... ואני ממש מפחדת ללכת לרופא. מה זה יכול להיות, זה מסוכן? זה עובר? לפני כשלוש שנים עברתי פגיעת ראש קשה עם דימום מוחי אני זוכרת שיצאו לי 2 גולות כאלה בשני הצדדים אבל אז הם גירדו ואמרו לי בבית חולים שזה מהלחץ התוך גולגלתי וזה באמת עבר, האם זה קשור אחד לשני?

28/11/2020 | 10:29 | מאת: ל

רוצה להוסיף שיש לי מין חצ'קון/פיצעון קטן צמוד לגולה הזו אבל הוא יצא הרבה לפני כן. אני ממש מודאגת, היום בבוקר הרגיש לי שהיא גדלה

28/11/2020 | 22:36 | מאת: ל

וגם התחילה לכאוב לי באזור במיוחד כשאני מורידה את הראש מטה ולצד הנגדי

שלום רב, קשה לומר ללא בדיקה. יש להגיע לרופא המשפחה תחילה. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

שלום רב, כפי שציינתי- ממליץ בדיקה. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

27/03/2023 | 22:22 | מאת: מאי

מה בסוף היה ?

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר