נפיחות בלחי ימין ללא כאב

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

07/11/2020 | 11:00 | מאת: שה

שלום, יש לי נפיחות בלסת בצד ימין בין האוזן לסנטר, המקום לא כואב. יש הרגשה של אוזן סתומה באותו צד. האם יש קשר בין הדברים? האם הנפיחות יכולה להיות מגורם סרטני? אודה על תשובה מהירה כי אני ממש בלחץ. תודה.

שלום רב, קשה לומר משהו ללא בדיקת הממצא. מציע להגיע לרופא משפחה קודם כל. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

20/12/2023 | 01:18 | מאת: נטלי

היי . יודעת שעברו 3 שנים אבל יש לי בדיוק אותו דבר כולל כל התסמינים שאמרת יכול לומר מה זה הייה בסוף? 🙏🙏🙏

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר