חולה מורכב מעוד הים מספר בעיות הקשורים ל NF1

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

25/07/2020 | 20:02 | מאת: שמואל כהן

שלום פרופסור חולה מורכב מעוד הים מספר בעיות לפני שנה עברת ניתוח של כריטה של חצי עונה בלוט התריס פתולוגיה PTCובבדיק דם של TSHעלה ל 5מטופל ב באלטרוקסין בבדיקת צרו הדגים קשריות לימה מרובות בבדיק של FNA פטולוגיה תאים מרובים ש אפיתל לפני שבועים בוצע ניקור נוסף בגלל אחמרה של בפרוטיס בגלל קשריות פרוסר אפשר לדעת הים הנימצע שפיר גם צריך לעבור ניתוח או רק המימצע ממאיר עוברים ניתוח המימצע בפרוטיס לא היה לפני הניתוח בבקשה פרופסור אפשר לקבל אסבר תודה אני מכבע שבוע טוב

25/07/2020 | 20:06 | מאת: שמואל כהן

אמשך הבדיק שעודגם בלות לימפה זה בדיקת של MRI צורי שעודגם קשרוי לימפה בבדיקה אוטרסן נאמר בלוטת לימפה לא שומני

בהמשך

שלום רב, קשה להבין דבר ממה שנכתב. ממליץ להגיע לבדיקת רופא אאג מנתח ראש צוואר עם כל החומר הרפואי. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר