גולה בעורף צאוור צד שמאל

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

02/07/2020 | 01:40 | מאת: שירן

דוקטור שלום יש לי כאב כבר דיי הרבה זמן שהולך ובא בעורף צאוור צד שמאל שכנראה מקרין לי לאיזור הלסת שמאל עין וצד שמאל של הראש הייתי אצל רופאת משפחה שנגעה ואמרה שיש לי נוקשות ותפוס מרגיש כמו מין לחץ על העצב ושלחה אותי לפיזותרפיה היום מיששתי באיזור והרגשתי מין בליטה פנימית קשה כמו גולה יש לי שנים שתי בלוטת לימפה שאיבחנו הרופאים בצאוור צד ימין ומתחת ללסת סנטר כזה שאני נוגעת בגולה הזאת זה בעורף צד שמאל כזה למטה איפה קו השיער מסתיים קצת יותר למעלה כואב לי שם מאוד שאולי כנראה מזה שיש מתח בשריר שם אני סובלת שנים מחרדות ומתח...השאלה שלי היא מזה הגולה הקטנה הזאת עגולה בגודל אפונה בערך אני בת 28 אוטוטו מפחדת מאוד האם זה חלילה סרטן? מה אתה חושב? לפי המיקום גם

שלום רב, יכול להיות בלוטת לימפה מעט מוגדלת. יש לגשת לרופא משפחה. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר