התייעצות לגבי לחצים....

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

14/06/2020 | 08:30 | מאת: ס

שלום אחת לשבוע לפעמים שבועיים, יש לי לחץ לא חזק מידי באיזור הרקה הימנית, ומאחורי האוזן הימנית היכן שיש עצם ובגולגולת למטה לא רחוק מהאוזן הימנית, זה כבר שלושה חודשים, הייתי אצל רופא פה ולסת אחרי שהופנתי ע"י רופא אא"ג והוא לא זיהה בעיה כלשהי כמו TMJ, גם לא חשב לעשות צילום פנורמי. הלחצים האלה מגיעים יום אחד אחרי שאני בסטרס אשמח לחוות דעתך מה זה יכול להיות. והאם צריך לעשות סיטי מוח?

שלום רב, אם בדיקת אאג תקינה ממליץ להיוועץ בנאורולוג בהקשר ל CT מח.ץ בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר