טיפול יוד נוסף? שאלה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

07/06/2020 | 22:16 | מאת: דוד

לאחר כריתה של בלוטת התריס ודיסקציה צווארית בצד ימין ביצעתי טיפול ביוד 150. חודשיים אחרי הטיפול ו7 חודשים אחרי הנתוח התגלתה בלוטת לימפה בצד ימין שנמצאה ממאירה פפילרי 2 סמ. בוצע ניתוח שוב שבוא הוצאה הבלוטה. השאלה שלי מה הסיכוי לטיפול נוסף ביוד? והאם הוא יהיה קטן או גדול יותר

שלום רב, במידה והטירוגלובולין תקין ואין כל ממצאים במיפוי הקודם- איני בטוח שחייבים בכלל טיפול נוסף. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר