דופק בצוואר

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

12/05/2020 | 21:01 | מאת: סופי

שלום לד"ר חפץ, אני בת 70 ויש לי מחלת פרקים מטופלת ומרגישה טוב, לאחרונה מרגישה מין דופק בתוך השקע של הצוואר מאחור, מה יכולה להיות הסיבה לכך? בדרך כלל זה קורה כאשר אני שוכבת במיטה תודה רבה לתשובתך סופי

שלום רב, לא יודע לומר ללא בדיקה. יש לגשת לרופא משפחה. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר