בירור תשובה פתולוגית

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

23/04/2020 | 01:28 | מאת: מיכל

מה אומרת התשובה שקיבלתי במילים פשוטות בבקשה?? (מצורף קובץ עם כל התשובה הפתולוגית שלי שקיבלתי מהבית חולים... העתקתי לך תכיתוב באנגלית באבחנה: (אבל עדיף לי שתבדוק בקובץ עצמו את כל התשובה במלואה), ואשמח לפירוט עליה ככל הניתן, תודה למענה, מיכל. Right thyroid lobe: Involved by infiltrative papillary thyroid carcinoma, classic and follicular variant with Tall cell features (about30%), measuring 1.5cm in maximal dimension. Extrathyroid extension seen. Surgical margins involved. Prominent intratumoral fibrosis seen. Back ground thyroid parenchyma without significant abnormality and without additional tumoral foci.

23/04/2020 | 01:33 | מאת: מיכל

תבדוק בבקשה את הקובץ המצורף למכתבי הקודם/למעלה וכאן... מקווה שהוא מצורף כעת... חשוב לי שתראה תקובץ לפני שעונה לי מה התשובה הפתולוגית שלי אומרת בבקשה?

שלום רב, הממצא מאשר גידול של הבלוטה המחייב טיפול ביוד. במידה ובוצעה כריתת אונה אחת בלבד- יהיה כנראה צורך בהשלמה וכריתת האונה הנגדית כעת. בהמשך טיפול ביוד רדיואקטיבי חד פעמי. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

09/06/2020 | 19:17 | מאת: פרח מיכל

שבסוף אני אכן צריכה לעשות ניתוח שני - כדבריך, כי יש סיכון לחזרת המחלה וזה קצת יצא גם מהבלוטה ולכן ב21.6 יש לי טרום ניתוח פעם 2.... שאלה לי, אם יוציאו לי את כל הבלוטת התריס עקב המחלה, אוכל לנסות לתבוע בחברת הביטוח שלי על מחלות קשות נכון? ובנוסף, מה אני זכאית אם כך עקב העובדה שזה ממאיר וסרטני, בתור אחת שמקבלת קצבת נכות כללית מלאה, יש בכל זאת איזשהן הטבות או זכויות למצבי?? אני שייכת ל"אגודה למלחמה בסרטן " מבחינת הטבות וזכויות או עמותות אחרות לעזרה לי במצבי? מה דעתך? אשמח לתשובה מפורטת ככל הניתן ןתודה מיכל

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר